Επικοινωνία Πού θα μας βρείτε   Αρχική σελίδα
 
Μεγάλοι Δάσκαλοι
[ 10-01-13 ]
Οι Μεγάλοι Δάσκαλοι μου

Ξεχωριστή μνεία μεταξύ των άλλων δασκάλων που τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει ρόλο στην κατανόηση όλου του φάσματος των εσωτερικών ενεργειακών Τεχνών θα πρέπει να γίνει για τους παρακάτω, στους οποίους μαθήτευσα για μικρά η μεγάλα διαστήματα:

Α) Master Mantac Chia: από τους μεγαλύτερους εσωτερικούς δασκάλους που έκανε γνωστά στο ευρύ κοινό του δυτικού κόσμου τις κρυμμένες για αιώνες εσωτερικές πρακτικές όπως θεραπευτικοί ήχοι, εσωτερικό χαμόγελο σεξουαλικό qung fu  και πολλούς άλλους θησαυρούς.
Σήμερα δραστηριοποιείτε στη Ταϊλάνδη στις ΗΠΑ και στην Ελβετία.

Β) Master tang tung wing ο μεγαλύτερος δάσκαλος που δραστηριοποιείτε επι σειρά ετών στην χώρα μας . γνώστης πολλών εσωτερικών και εξωτερικών συστημάτων . έχει διδάξει και έχει δημιουργήσει πολλές σχολές στην ελλάδα με αντικείμενο win chan , hungar, tai chi chuan , baqua κα.

Γ) Master Liu Ging Ru είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος στον κόσμο των συστημάτων Ba-qua και Χσινγκ Γι, από τον οποίο διδάχτηκε ενεργειακές Τεχνικές που αφορούν τα παραπάνω συστήματα.

Δ) Master Garcia, γνωστός σε όλο το κόσμο για τα θεραπευτικά Qigong που διδάσκει. Μεταξύ αυτών τα 8 διαμάντια, τα 18 χέρια του Λοχαν κ.α.

Ε) Master Λαμ Τζαμ Σινγκ, ο απόγονος της μεγάλης οικογένειας που συνεχίζει την παράδοση του συστήματος Χουνγκ-γκαρ, το οποίο συνδυάζει τις Τεχνικές τίγρη και γερανού. Από το μεγάλο δάσκαλο διδάχτηκε την τέχνη των δύο κοντών σπαθιών και άλλες τεχνικές.

Ζ) Master Ying-Ying, ο 3oς στην ιεραρχία του συστήματος Chen. Διδάχτηκε Pushing Hands, φόρμα Chen, φόρμα με μακρύ σπαθί.